Schilder Amsterdam Buitenwerk

Schilder Amsterdam

Schilder Amsterdam

Voor het schilderen van uw buitenwerk in Amsterdam zijn er verschillende mogelijkheden. Denk aan Houtwerk, Muurwerk, IJzerwerk en Monumentale gevelstenen. Hieronder vindt u een kleine beschrijving van hoe wij dan te werk zouden gaan.

Houtwerk Het schilderwerk wordt eerst verzorgd zoals het binnenwerk. Zouden wij eventueel houtrot tegen komen zullen wij dat melden. Houtrot van 2x vuist grote is niet bijzonder en kan goed door de schilder worden behandeld als extra werk en materiaal. Het geheel zal worden geschuurd, opgezuiverd en door een grond verf voor buiten worden geschilderd. De openstaande naden en oneffenheden zullen spaarzaam worden bij geplamuurd of gekit. Het geheel zal worden afgeschilderd in een door uw gekozen kleur met een vocht regulerend schakel systeem of een hoog glanzende verf systeem voor buiten.

IJzerwerk Het schilderwerk wordt eerst gereinigd. Daar waar het nodig is zullen wij nog verf verwijderen door middel van afbikken en droog schrappen. Het geheel zal worden geschuurd, opgezuiverd, geschilderd of bij gevlekt met een grond verf voor buiten. Vervolgens schilderen wij het af met een kleur naar uw keuze.